kolmapäev, 4. aprill 2018

Comeback

See päevaraamat on pikka aega vaikinud. On olnud kiireid ja aeglasi aegu, aga sulg oli roostes ja vahepeal vajasid kirjutamist muud asjad. Projektid, folgiraamat, raamatutõlked ja palju muud.
Argielu ajavoos on palju valikuid, millele oma tähelepanu keskendada, sestap tundus viimasel paaril aastal, et milleks veel kõike seda eraldi välja kirjutada ja kirjeldada.
Kuni võtsin ükspäev kätte ja lugesin siia ajaraamatusse kirjutatud peatükid korraga läbi. Ja tundus, nagu keegi teine inimene oleks neid kirjutanud. Keegi omas ajas eksisteeriv samanimeline isik, kes tundis rõõmu asjadest, mis olid sellel ajahetkel olulised. Mul oli huvitav kohtumine mõne aasta taguse iseendaga. Inimene muutub kogu aeg, tõdesin. Iga päeva ja iga tunniga tekivad uued teemad, uued mõtted, ja igal järgneval ajahetkel oled juba nii kordumatult uus. Rikkam kogemuste ja elamuste võrra.
Sestap sündiski otsus, et elu eredad hetked tuleks ikkagi jäädvustada ja kirja panna. Nii siiralt ja vahetult, nagu nad tekivad.
Jah, ma tulen siia nüüd tihedamini tagasi. Võibolla mitte just iga päev, aga siis kui on midagi, mis puudutas, inspireeris või pani mõtlema.
Olge kuuldel.


1 kommentaar: