kolmapäev, 16. aprill 2008

tuldpurskav kokakunst

Tundub, et minu kokakunstikatsetused selle maja tuletõrjesüsteemidega eriti ei klapi. Eile oli juba kolmas kord kui süsteem üldhäire välja kuulutas. Eile põhjustas süsteemi karje ubade põhjakeetmisest tekkinud aur, aga sama valjult on süsteem reageerinud ka leivaküpsetamise ja wokkide peale. Loodan et ühikast välja ei visata...
Viimase aja gurmeekatsetused on sisaldanud erinevaid eksperimente hummuse ja pesto tegemisel, aga on olnud ka helli hetki täidetud kanarindade, sibassivormi (mingi valge kala, ei tea mis see eesti keeles on) ja seenesuppidega.
Lisaks avasime õue peal juba üleeelmisel nädalal grillihooaja- minu sealiha jogurtimarinaadis ja lambaliha majoneesimarinaadis võitsid igatahes päriskokkade äädikašašlõki pika puuga. Äädikas kuivatab liha hirmsasti ära, küpseb küll kenasti läbi, aga pärast on kuiv käkk. Kui külla tulete viin teid Usbekkide juurde šašlõkki sööma. See on täiesti eriklass.
Vahepeal tõesti tundus, et Moskvas on suvi käes ja kevad jääb ära. 22kraadi oli sooja. Nüüd on ilmahälbed möödas ja käes jälle nädalane + 6 periood. Ja kohe tuli ka köha. Köh-köh. Käige parem väljas söömas, siis ei juhtu pliidi peal tulekahjusid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar